Građenje

Građenje

Višestambene jedinice najbolje su vrste prihoda za izgradnju bogatstva. Ulaganje u izgradnju višestambenih građevina mnogo je isplativije nego izgradnja pojedinačnih obiteljskih kuća.Višestambena nekretnina također je vrlo pogodna za ulagače u nekretnine koji žele sagraditi relativno veliki portfelj najamnih jedinica. Kupnja stambenog objekta od 20 jedinica puno je jednostavnija i vremenski učinkovitija od kupnje 20 različitih obiteljskih kuća. S ovom drugom opcijom trebalo bi surađivati ​​s 20 različitih prodavača i provoditi inspekcije na 20 kuća koje se nalaze na drugoj adresi.

Graditi svoju kuću znači da ćete od početka živjeti u objektu koji je izgrađen na vašem zemljištu baš onako kako ste htjeli – siguran, komforan i funkcionalan. Vlastitu kuću možete izgraditi sami, ali ako želite gradnju bez stresa i useljenje u realnom roku, angažirajte nas kao kvalitetnu građevinsku firmu kojoj možete povjeriti gradnju vaše kuće. Tako ćete prepustiti stručnjacima posao koji znaju raditi najbolje, a sve eventualne komplikacije koje se pojave na putu će riješiti stručni građevinski tim. Kada gradite vlastiti dom iz temelja, možete izabrati niz modernih rješenja kao što su termo blokovi za nosivu konstrukciju, toplinske pumpe ili solarne panele za grijanje i dr. Sve više ljudi se odlučuje za izgradnju pasivne kuće koja mora biti energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva. Nemojte kupovati kuću, izgradite svoj idealni dom!

Osigurana oprema, iskustvo i stručnost naših djelatnika te njihova konstantna edukacija i usavršavanje kao i suradnja sa provjerenim kooperantima pristup su koji garantira kvalitetno i pouzdano izvođenje zadanih radova. Također posredujemo/pomažemo kod izrade tehničke dokumentacije, pribavljanja potrebnih dozvola, geodetskog snimanja i etažiranja. Svi građevinski materijali ugrađeni u Vašu građevinu posjeduju potrebne dokaze o kvaliteti i garancije.

Ključne prednosti građenja

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu, dobroj organizaciji i modernoj opremi radove možemo izvoditi kvalitetno i brzo. Imamo dugogodišnje iskustvo i od samih početaka pa do danas se trudimo biti najbolji. Stalnom edukacijom radnika i praćenjem suvremenih trendova nastojimo uvijek biti aktualni u našoj ponudi.

Kreativne Ideje

Spremni smo realizirati naše zadatke u zadanom roku. Zbog osjećaja odgovornosti prema kupcima i dobavljačima, zajedničkim snagama radimo na unaprjeđenju poslovnih procesa.

Stručni Inžinjeri

Povjerenje smo gradili između naših partnerskih organizacija na temelju dugogodišnjeg poslovanja i kvalitetnog odnosa. Za zadržavanje prednosti bitno je znati želje, potrebe ali i kretanja potrošača.

Profesionalna Podrška

Savjetovat ćemo Vas i pomoći Vam prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, pripremiti elaborat te provjeriti kompletnost. Obratite nam se s povjerenjem i očekujte kvalitetnu i provjerenu uslugu.

Konkurentska Cijena

S obzirom na nove trendove i nove uvijete poslovanja na tržištu, u svakom obliku poslovanja, kao imperativ naglašavamo uvažavanje potreba, želja kupaca te izgradnja ponude i potražnje za održivost cijena prema našim konkuretntima.

Kvalitetan Proizvod

U novijim trendovima ističemo se u važnosti kvalitete, vrijednosti i zadržavanje kupaca. Naša proizvodnja nosi oznaku za proizvod, čime zadovoljavamo kvalitetu i prvi smo izbor kupaca.

Brza Dostava

Vrijeme organiziramo prema ciljevima, prioritetima i zahtjevima naših korisnika. U svakom trenutku želimo biti sigurni da idemo u dobrom smjeru prema ostvarenju naše vizije.

Dugogodišnjom tradicijom se možemo pohvaliti. Poduzeće s dugogodišnjim iskustvom i ciljem napretka u građevini kao cjelini. Stavljajući naglasak na odabir kvalitetnih partnera i proizvoda koje nudimo, stvaramo temelj za budući rast. S ponosom možemo reći da smo ekskluzivna tvrtka u građenju za područje cijele EU s naglaskom na Hrvatsku, Srbiju i BiH. Također, cilj nam je držati fokus na europskim zahtjevima, održivost ekologije te najmlađim ostavit zelenu i ekološku osviještenu prirodu.