Građevinski Materijal

Građevinski Materijal

Postali smo jedan od najvažnijih tvrtki i pouzdan partner na domaćem tržištu, u regiji, te srednjoj i istočnoj Europi za distribuciju građevinskog materijala. Zauzeli važno mjesto na tržištu toplinske, zvučne izolacije i hidroizolacije, krovnih pokrova te materijala za suhu gradnju. U kvalitetnoj suradnji s drugim strateškim proizvođačima, nudimo kvalitetne proizvode i zauzimamo važno mjesto na tržištu.

Raspolažemo sustavom orijentiranim na kupce, a stalnim praćenjem kvalitete proizvedenih i prodanih proizvoda, stabilnom ponudom proizvoda i fleksibilnim logističkim rješenjima svojim partnerima pružamo konkurentne poslovne usluge. Pridajemo veliku važnost održivosti, energetskoj učinkovitosti i zaštiti okoliša, kako u svojim internim procesima, tako i u distribuciji građevinskog materijala. Naša namjerava je svoje konkurente proizvode i usluge razvijati i u budućnosti prema potrebama kupaca, i tako postati ostali lider u tržištu građevinskog materijala. Našim partnerstvom u području visokogradnje i niskogradnje nudimo Vam naše usluge diljem Europe.

U našoj ponudi nalaze se samo najkvalitetniji proizvodi namijenjeni građevinskim djelatnostima (betonski proizvodi, cement, vapno, crijep, drvena građa, izolacija, opeka, željezo i armaturne mreže...). Kako bi smo bili pouzdan partner, na skladištu u svakom trenutku imamo velike količine građevinskih materijala. Posebnu pažnju dajemo kupcu, što ispunjavamo uz pomoć našem stručnim i kvalificiranim osobljem, te tehničkom podrškom, a sve kako bi građevinski materijal što prije došao do naših zadovoljnih kupaca.

Ključne prednosti našeg građevinskog materijala

Povezanost poslovnih sustava kojima dajemo klijentima mogućnost uvida u stanje skladišta, brigu o zalihi na skladištu, ali i raspoloživosti robe za prodaju, što garantira preciznost u isporuci kupcima.

Kreativne Ideje

Spremni smo realizirati naše zadatke u zadanom roku. Zbog osjećaja odgovornosti prema kupcima i dobavljačima, zajedničkim snagama radimo na unaprjeđenju poslovnih procesa.

Stručni Inžinjeri

Povjerenje smo gradili između naših partnerskih organizacija na temelju dugogodišnjeg poslovanja i kvalitetnog odnosa. Za zadržavanje prednosti bitno je znati želje, potrebe ali i kretanja potrošača.

Profesionalna Podrška

Savjetovat ćemo Vas i pomoći Vam prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, pripremiti elaborat te provjeriti kompletnost. Obratite nam se s povjerenjem i očekujte kvalitetnu i provjerenu uslugu.

Konkurentska Cijena

S obzirom na nove trendove i nove uvijete poslovanja na tržištu, u svakom obliku poslovanja, kao imperativ naglašavamo uvažavanje potreba, želja kupaca te izgradnja ponude i potražnje za održivost cijena prema našim konkuretntima.

Kvalitetan Proizvod

U novijim trendovima ističemo se u važnosti kvalitete, vrijednosti i zadržavanje kupaca. Naša proizvodnja nosi oznaku za proizvod, čime zadovoljavamo kvalitetu i prvi smo izbor kupaca.

Brza Dostava

Vrijeme organiziramo prema ciljevima, prioritetima i zahtjevima naših korisnika. U svakom trenutku želimo biti sigurni da idemo u dobrom smjeru prema ostvarenju naše vizije.

Dugogodišnjom tradicijom se možemo pohvaliti. Poduzeće s dugogodišnjim iskustvom i ciljem napretka u građevini kao cjelini. Stavljajući naglasak na odabir kvalitetnih partnera i proizvoda koje nudimo, stvaramo temelj za budući rast. S ponosom možemo reći da smo ekskluzivna tvrtka u građenju za područje cijele EU s naglaskom na Hrvatsku, Srbiju i BiH. Također, cilj nam je držati fokus na europskim zahtjevima, održivost ekologije te najmlađim ostavit zelenu i ekološku osviještenu prirodu.