Prijevoz

Prijevoz

Nudimo vam preuzimanje i dostavu svih građevinskih materijala koje imamo u ponudi u bilo kojem dijelu Europe, kompletni utovari i istovari, konstantne prijevozničke linije tijekom cijele godine, ekonomična te nadasve pouzdana rješenja pri prijevozu roba različitih dimenzija i težina u najkraćem roku. Budite uvjereni u pravovremene i sigurne isporuke koje nudimo našom prijevozničkom organizacijom. Vršimo prilagođene transportne rute prema vašim potrebama i projektnu organizaciju. Surađujući sa partnerima koji posjeduju predmetna vozila organiziramo predmetne prijevoze diljem Hrvatske, Europe i Svijeta. Kompleksnost izvanrednog prijevoza isključuje improvizacije i učenje iz grešaka. Stoga nam se obratite sa povjerenjem kako biste bili sigurni da će se prijevoz obaviti na način da u najmanjoj mjeri ometa odvijanje prometa. U mogućnosti smo ponuditi Vam prijevoz čak i manjih količina robe u kontroliranim temperaturnim uvjetima po povoljnim cijenama.

Naš prioritet je zadovoljan klijent, prema tome garantiramo sigurnu i odgovornu uslugu, a pritom brzu i točnu.Posjedujemo veliki i moderni vozni park, kombi vozila, tegljače, kamione s kranom, prijevoz građevinskog materijala, rasutog tereta kao i ostalog građevinskog tereta. Nudimo usluge inozemnog i unutarnjeg prijevoza. Naša primarna djelatnost je obavljanje prijevoza u cestovnom prometu u zemlji i inozemstvu, te posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu.

Bavimo se prijevozom svih vrsta tereta u međunarodnom i unutarnjem transportu. Nudimo usluge utovara/istovara, pakiranje te sortiranja i zbrinjavanja svih vrsta građevinskog materijala sa profesionalnom i odgovornom uslugom. S iskusnim osobljem, moderniziranim vozilima, uvjereni smo da to možemo učiniti. Naš prioritet je zadovoljan klijent, prema tome garantiramo sigurnu i odgovornu uslugu, a pritom brzu i točnu.

Ključne prednosti našeg prijevoza

Usluga i cijena ovisi o vrsti, količini građevinskog materijala te samoj lokaciji na kojoj završava naša usluga prijevoza. Posjedujemo više vrsta kamiona grajfera i kombija za prijevoz.

Kreativne Ideje

Spremni smo realizirati naše zadatke u zadanom roku. Zbog osjećaja odgovornosti prema kupcima i dobavljačima, zajedničkim snagama radimo na unaprjeđenju poslovnih procesa.

Stručni Inžinjeri

Povjerenje smo gradili između naših partnerskih organizacija na temelju dugogodišnjeg poslovanja i kvalitetnog odnosa. Za zadržavanje prednosti bitno je znati želje, potrebe ali i kretanja potrošača.

Profesionalna Podrška

Savjetovat ćemo Vas i pomoći Vam prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, pripremiti elaborat te provjeriti kompletnost. Obratite nam se s povjerenjem i očekujte kvalitetnu i provjerenu uslugu.

Konkurentska Cijena

S obzirom na nove trendove i nove uvijete poslovanja na tržištu, u svakom obliku poslovanja, kao imperativ naglašavamo uvažavanje potreba, želja kupaca te izgradnja ponude i potražnje za održivost cijena prema našim konkuretntima.

Kvalitetan Proizvod

U novijim trendovima ističemo se u važnosti kvalitete, vrijednosti i zadržavanje kupaca. Naša proizvodnja nosi oznaku za proizvod, čime zadovoljavamo kvalitetu i prvi smo izbor kupaca.

Brza Dostava

Vrijeme organiziramo prema ciljevima, prioritetima i zahtjevima naših korisnika. U svakom trenutku želimo biti sigurni da idemo u dobrom smjeru prema ostvarenju naše vizije.

Dugogodišnjom tradicijom se možemo pohvaliti. Poduzeće s dugogodišnjim iskustvom i ciljem napretka u građevini kao cjelini. Stavljajući naglasak na odabir kvalitetnih partnera i proizvoda koje nudimo, stvaramo temelj za budući rast. S ponosom možemo reći da smo ekskluzivna tvrtka u građenju za područje cijele EU s naglaskom na Hrvatsku, Srbiju i BiH. Također, cilj nam je držati fokus na europskim zahtjevima, održivost ekologije te najmlađim ostavit zelenu i ekološku osviještenu prirodu.