Projektiranje

Projektiranje

Izrađujemo arhitektonske projekte zajedno sa izradom, nadzorom, ugovaranjem i usklađenjem pratećih građevinskih, elektrotehnički, strojarskih, geodetskih i ostalih projekata. Idejni projekt izrađujemo prema željama investitora, našoj arhitektonskoj viziji te unutar okvira Prostornog plana. Nakon odobrenja pristupamo izradi glavnog projekta, te zajedno s vama definiramo detalje izvedbe – konstrukciju, materijale, način grijanja, hlađenja, instalacije te se sve troškovnički obrađujemo.

Za naše klijente izrađujemo kompjutersku vizualizaciju objekata i interijera, kataloga stanova, promotivne materijale te kompjuterske animacije. Suvremenom tehnologijom omogućujemo klijentu virtualnu šetnju kroz 3D generirani prostor. Interaktivno u stvarnom vremenu prilagođavamo projekt zahtjevima investitora koje on doživljava trenutno bez potrebe pregledavanja teško razumljivih stručnih nacrta.

Za projektiranje imamo zaposlen stručan tim ovlaštenih projektanata strojarske struke s rješenjima Hrvatske komore inženjera u strojarstva. Projekti koje izrađujemo kreću se od najjednostavnijih do najsloženijih. Kako i u ostalim odjelima, tako i u projektiranju, uvijek smo u korak s najnovijim tehnološkim i ekološkim rješenjima, te načinima boljeg iskorištenja energije što nam daje mogućnost da ponudimo najoptimalnije rješenje.

Ključne prednosti projektiranja

Projektantski nadzor uključuje potrebne konzultacije tijekom izgradnje objekta i redovite izlaske na teren, a glede nadzora same gradnje.

Kreativne Ideje

Spremni smo realizirati naše zadatke u zadanom roku. Zbog osjećaja odgovornosti prema kupcima i dobavljačima, zajedničkim snagama radimo na unaprjeđenju poslovnih procesa.

Stručni Inžinjeri

Povjerenje smo gradili između naših partnerskih organizacija na temelju dugogodišnjeg poslovanja i kvalitetnog odnosa. Za zadržavanje prednosti bitno je znati želje, potrebe ali i kretanja potrošača.

Profesionalna Podrška

Savjetovat ćemo Vas i pomoći Vam prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, pripremiti elaborat te provjeriti kompletnost. Obratite nam se s povjerenjem i očekujte kvalitetnu i provjerenu uslugu.

Konkurentska Cijena

S obzirom na nove trendove i nove uvijete poslovanja na tržištu, u svakom obliku poslovanja, kao imperativ naglašavamo uvažavanje potreba, želja kupaca te izgradnja ponude i potražnje za održivost cijena prema našim konkuretntima.

Kvalitetan Proizvod

U novijim trendovima ističemo se u važnosti kvalitete, vrijednosti i zadržavanje kupaca. Naša proizvodnja nosi oznaku za proizvod, čime zadovoljavamo kvalitetu i prvi smo izbor kupaca.

Brza Dostava

Vrijeme organiziramo prema ciljevima, prioritetima i zahtjevima naših korisnika. U svakom trenutku želimo biti sigurni da idemo u dobrom smjeru prema ostvarenju naše vizije.

Dugogodišnjom tradicijom se možemo pohvaliti. Poduzeće s dugogodišnjim iskustvom i ciljem napretka u građevini kao cjelini. Stavljajući naglasak na odabir kvalitetnih partnera i proizvoda koje nudimo, stvaramo temelj za budući rast. S ponosom možemo reći da smo ekskluzivna tvrtka u građenju za područje cijele EU s naglaskom na Hrvatsku, Srbiju i BiH. Također, cilj nam je držati fokus na europskim zahtjevima, održivost ekologije te najmlađim ostavit zelenu i ekološku osviještenu prirodu.